آخرین آموزش ها

 

برای دریافت مزایای استخرهای پرورش ماهی

   هشت ضلعی بر رو عکس بالا کلیک کنید

ورود به سایت

اوقات شرعی

اولین جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی شهرستان نیر و حومه در مورخ 23/2/97 با حضور مدیرکل شیلات استان آقای دکتر واعظی، فرماندار محترم شهرستان آقای دکتر علیپور، مسئول امور بانوان استانداری سرکار خانم مهندس محمدلو، بخشدار نیر، رؤسا و مدیران شهرستانی و اهالی خونگرم شهرستان نیر برگزار گردید. به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات استان براساس سیاستهای سازمان شیلات ایران مبنی بر ترویج فرهنگ آبزی مصرفی و گنجاندن مصرف ماهی و آبزیان در سبد غذایی مردم و افزایش سرانه مصرف ماهی اولین جشنواره طبخ آبزیان در شهرستان با سخنرانی آقای دکتر علیپور فرماندار محترم شهرستان نیر شروع شد. فرماندار نیر در بخشی از سخنان خود ضمن عرض خیرمقدم به حضار و تشکر از بانوان شرکت کننده در جشنواره، از بانیان برگزاری جشنواره علی الخصوص اداره کل شیلات استان تشکر نموده افزودند برگزاری این جشنواره ها باعث تغییر سبک زندگی مردم در تغذیه می شود و امیدواریم بتوانیم در سالهای آتی هم این جشنواره ها را با شکوهتر برگزار نمائیم.

آقای دکتر میرآرمان واعظی مدیرکل شیلات استان هم با برشمردن فواید مصرف ماهی به عنوان دارو و سلامت جامعه افزودند در سالهای گذشته پخت ماهی به نحوی بود که نه تنها مفید برای بدن نبود بلکه موجب بیماریهای متعدد می شد ولی با اجرای کلاسهای آموزشی، پخش برنامه تلویزیونی سوهدیه سی و برگزاری جشنواره ها طرز پخت ماهی اصلاح شده است. ایشان افزودند شهرستان نیر با دارا بودن منابع آبی متعدد پتانسیل خوبی برای پرورش آبزیان دارد که با همکاری رؤسای ادارات شهرستان شاهد افزایش تولید در این شهرستان خواهیم بود. لازم به یادآوری است عرضه مستقیم ماهی توسط پرورش دهندگان با تخفیف در محل اجرای جشنواره عرضه گردید. در پایان جشنواره به انتخاب داوران به ده نفر از برگزیدگان جشنواره در حضور مدعوین جوایز ارزنده اهدا گردید.